Известие

Collapse
No announcement yet.

ve molam pomognetemi vo mojot izbor na alfa 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ve molam pomognetemi vo mojot izbor na alfa 156

Zdravo na site jas sum nov na forumov od Makedonija se nadevam deka ce me razberete sakam da kupam alfa romeo 156 pa me zanima koj motor e podobar i kolku e potrosnata na 1.8 / 2.0 i 1.9 jtd /2.4 jtd unapred vi blagodaram na site ve ocekuvam da pisite

spored men 1,8 e po ikonomichen ot 2.0 i po evtin za podrajka ot dizela.ne znam kak e v makedonia ama pro nas dizela e 2,20 leva, a benzina 2.10 leva.Az lichno ne vijdam goliam smisal da se kupuva dizel.
    156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от dyni
      spored men 1,8 e po ikonomichen ot 2.0 i po evtin za podrajka ot dizela.ne znam kak e v makedonia ama pro nas dizela e 2,20 leva, a benzina 2.10 leva.Az lichno ne vijdam goliam smisal da se kupuva dizel.
      на първо четене дизела гори по малко а върви като бензинка и няма свещи за 250-300лв и разните му там вариатори и други глупости , които да се разчукват и да работи като обикновен дизел на опел примерно!!!! и не ми се вярва 1,8 да е по икономичен от 2.0 все пак 2.0 е по мощен и по лесно си достига необходимите обороти за скороста. все пак колегите с бензинки да кажат те са по в час.
      alfa 156jtd sportwagon

Comment

Ще те разберем ми нали македонския ние сме го измислили
        аз лично мисля, че 2.00 е по-добре аз скоро я взех и аз много се чудих,но накрая до този извод стигнах и съм доволен
        иначе дизелите си имат техните проблеми много често във форума забелязвам проблеми с турбината
        иначе колеги какъв е тоя бензин по 2,10

Comment

1,8 гори повече от 2,0. От бензиновите според мен най добрия е V6 но най оптималният като цена за поддръжка и динамични качества е 2,0. Ако е дизел-2,4
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

аз карам 1.8 доволен съм от разхода и от поддръжката за другите мотори не мога да кажа
            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

2.0 има повече ролки по ремаците. Има стабилизиращи валове. От това по трудно и по скъпичко за обслужване, но не е кой знае колко много.

Аз карам с 1.8 мотор, но съм чувал, че разхода м/у 1.8 и 2.0 е почти еднакъв. И аз искам 2.0 мотор, но колата която купих беше в много добро състояние. Като, че нова я купих и прижалих 10-те коня отгоре на 2.0 мотор. А и то в градски условия няма къде да бягаш чак толкова. Може би 2.0 е по-добрия вариянт за ивън града.
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от encho
                Първоначално публикувано от dyni
                на първо четене дизела гори по малко а върви като бензинка и няма свещи за 250-300лв и разните му там вариатори и други глупости , които да се разчукват и да работи като обикновен дизел на опел примерно!!!! и не ми се вярва 1,8 да е по икономичен от 2.0 все пак 2.0 е по мощен и по лесно си достига необходимите обороти за скороста. все пак колегите с бензинки да кажат те са по в час.

Дизела обаче има турбо, което струва повече от свещите и вариатора, дебитометър накуп и отгоре -само уточнение де
                Иначе и аз съм за 2 бензинов, разлика няма голяма в харченето, от това което съм чел по форума, аз си го предпочитам.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Due litri
                  Sedici valvole
                  Cento cinquanta cinque cavalli

Сори, не се стърпях ...

Comment

Друже, в Македония не е ли забранен вносът на стари автомобили? Ако ще си взимаш Алфа гледай да е по-нова, което автоматично значи ДИЗЕЛ!
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD
                      Друже, в Македония не е ли забранен вносът на стари автомобили? Ако ще си взимаш Алфа гледай да е по-нова, което автоматично значи ДИЗЕЛ!
                      Da vo pravo si za toa deka kaj nas ne se carinat postari koli za alfa ili fijat mora da bide 2002/3god minimum dodeka za drugite vozila moze i postari ali sepak jas najdov resenie za toa taka da postanav bugarski drzavjanin i sum so dvojno drzavjansvo sepak i jas sum so vas vo evropska unija zatoa baram kola da kupam na bugarski tablici taka da mozam slobodno da ja vozam vo makedonija

Comment

Vi blagodaram na site sto se obiduvate da mi pomognite vo mojot izbor na alfa vnimatelno ja pregleduvam vasiot natpis i se nadevam deka ce ima uste povejce soveti od vas za da mi pomognite vo mojot izbor.

Comment

абе има 1000 такива теми колега оти не потърси първо , ке намериш много мнения точно по тая тема .... хиляди
                          ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dejan
                            Първоначално публикувано от RPWWD
                            Da vo pravo si za toa deka kaj nas ne se carinat postari koli za alfa ili fijat mora da bide 2002/3god minimum dodeka za drugite vozila moze i postari ali sepak jas najdov resenie za toa taka da postanav bugarski drzavjanin i sum so dvojno drzavjansvo sepak i jas sum so vas vo evropska unija zatoa baram kola da kupam na bugarski tablici taka da mozam slobodno da ja vozam vo makedonija
                            Успех, и чакаме снимки, а ако можеш да дойдеш на някоя среща - още по-добре
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                            X