Zdravo na site jas sum nov na forumov od Makedonija se nadevam deka ce me razberete sakam da kupam alfa romeo 156 pa me zanima koj motor e podobar i kolku e potrosnata na 1.8 / 2.0 i 1.9 jtd /2.4 jtd unapred vi blagodaram na site ve ocekuvam da pisite
Известие
Collapse
No announcement yet.
ve molam pomognetemi vo mojot izbor na alfa 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dynispored men 1,8 e po ikonomichen ot 2.0 i po evtin za podrajka ot dizela.ne znam kak e v makedonia ama pro nas dizela e 2,20 leva, a benzina 2.10 leva.Az lichno ne vijdam goliam smisal da se kupuva dizel.alfa 156jtd sportwagon
Comment
-
Ще те разберем ми нали македонския ние сме го измислили
аз лично мисля, че 2.00 е по-добре аз скоро я взех и аз много се чудих,но накрая до този извод стигнах и съм доволен
иначе дизелите си имат техните проблеми много често във форума забелязвам проблеми с турбината
иначе колеги какъв е тоя бензин по 2,10
Comment
-
1,8 гори повече от 2,0. От бензиновите според мен най добрия е V6 но най оптималният като цена за поддръжка и динамични качества е 2,0. Ако е дизел-2,4Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
2.0 има повече ролки по ремаците. Има стабилизиращи валове. От това по трудно и по скъпичко за обслужване, но не е кой знае колко много.
Аз карам с 1.8 мотор, но съм чувал, че разхода м/у 1.8 и 2.0 е почти еднакъв. И аз искам 2.0 мотор, но колата която купих беше в много добро състояние. Като, че нова я купих и прижалих 10-те коня отгоре на 2.0 мотор. А и то в градски условия няма къде да бягаш чак толкова. Може би 2.0 е по-добрия вариянт за ивън града.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от enchoПървоначално публикувано от dynispored men 1,8 e po ikonomichen ot 2.0 i po evtin za podrajka ot dizela.ne znam kak e v makedonia ama pro nas dizela e 2,20 leva, a benzina 2.10 leva.Az lichno ne vijdam goliam smisal da se kupuva dizel.
Дизела обаче има турбо, което струва повече от свещите и вариатора, дебитометър накуп и отгоре-само уточнение де
Иначе и аз съм за 2 бензинов, разлика няма голяма в харченето, от това което съм чел по форума, аз си го предпочитам.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWDДруже, в Македония не е ли забранен вносът на стари автомобили? Ако ще си взимаш Алфа гледай да е по-нова, което автоматично значи ДИЗЕЛ!
Comment
-
Първоначално публикувано от DejanПървоначално публикувано от RPWWDДруже, в Македония не е ли забранен вносът на стари автомобили? Ако ще си взимаш Алфа гледай да е по-нова, което автоматично значи ДИЗЕЛ!Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment